Kirkegaten åpnet for trafikk

Skrevet av Ingvild Hookway Storm. Sist endret . i kategorien Aktuelt

infoI forbindelse med arbeidet med ny bybro på FV44 gjennom Flekkefjord, er Elvegaten stengt for trafikk frem til slutten av mars. I perioden Elvegaten er stengt har kommunen besluttet å åpne Kirkegaten/gågaten for trafikk.

Meld deg på Sykle til Jobben

Skrevet av Ingvild Hookway Storm. Sist endret . i kategorien Aktuelt

Nå kan du melde deg på Sykle til Jobben 2018 - vi spanderer deltakelsen til alle som bor eller jobber i Flekkefjord kommune.

Facebook20poster Flekkefjord 1764x1324 preview jpeg

All aktivitet teller
Aksjonen handler om å registrere så mye aktivitet som mulig i perioden 19. april - 17. juni, det behøver ikke være sykling. Gåturer, luftetur med hunden, fotball med venner og mye mer teller like mye som sykling - det handler om å være i aktivitet.

Alle kan delta
Du behøver ikke jobbe for å delta, studenter, pensjonister og alle andre grupper oppfordres også til å bli med. Man må være over 15 år for å bli med.

Meld deg på!
Her kan du melde deg på helt gratis.

 

Desentralisert sykepleiestudium - Informasjonsmøter

Skrevet av Ingvild Hookway Storm. Sist endret . i kategorien Aktuelt

 

Den 14.februar 2018 kl. 20:00 arrangeres det informasjonsmøte om desentralisert sykepleiestudium ved UIA hos Lister kompetanse, Lyngdal, Stasjonsgata 26, 3. etasje.

Annonse sykepleie 2018

Informasjonsmøte for de som mangler studiekompetanse
Den 20. mars 2018 kl 13:00 arrangeres det åpent informasjonsmøte for personer i Lister som ikke har studiekompetanse, men som er interessert i å ta bachelorstudiet i sykepleie. Det krever ikke påmelding og er gratis. Møtet finner sted i på kulturhuset i Kvinesdal.

Vil du være med å arrangere 17.Mai i Flekkefjord sentrum?

Skrevet av Ingvild Hookway Storm. Sist endret . i kategorien Aktuelt

Vi ønsker å komme i kontakt med lag og foreninger som kan påta seg hele, eller deler av arbeidet med å arrangere 17.mai i sentrum. Det er ønskelig at flere lag går sammen om arrangementet.

17.mai tog i Flekkefjord sentrum
Bildet er tatt av @ellinusse og delt med #mittflekkefjord på Instagram.

 

Ta kontakt med dersom dere ønsker å bidra. Merk e-posten med "17.mai Flekkefjord sentrum" i emnefeltet.