Står du i manntallet?

Skrevet av Thor Eric Vågen Jægtnes. Sist endret . i kategorien Aktuelt

valglogo gull bokmaalFor å kunne stemme ved valget må du stå i manntallet. Mottar du valgkort i begynnelsen av august, er du innført i kommunens manntall.

Du kan undersøke om du står i manntallet på kommunens Tjenestetorg, eller ved henvendelse på telefon eller e-post.

Har du nylig flyttet til kommunen? Da må flyttemelding være mottatt av folkeregisteret innen 30.juni 2017, ellers vil du stå oppført i kommunen du flyttet fra. Da kan du enten stemme på valgdagen i den kommunen du flyttet fra, eller avgi forhåndsstemme.

Dersom navnet ditt ikke står i manntallet som er lagt ut, eller du oppdager andre feil, kan du kreve at valgstyret retter opp feilen. Da må du sende skriftlig klage med begrunnelse til Flekkefjord kommune v/valgstyre.