Status flom og stengte veier

Skrevet av Ingvild Hookway Storm. Sist endret . i kategorien Aktuelt

NVE har oppgradert flomvarselet til høyeste nivå.

Det har kommet store nedbørsmengder i Vest-Agder, og enda mer er ventet det neste døgnet. Det betyr at flomfaren er stor, og kommunen øker beredskapen. Vi arbeider hele tiden med å forebygge skader som følge av vannmassene, men vi vil oppfordrer alle til å sjekke sluker og rister rundt egne boliger.

Kontakt
Ring Flekkefjord brannvesen på tlf38 32 81 00 hvis du ser noe som kan skape problemer, eller hvis du har behov for bistand.

Stengte veier
Følg med på vegvesen.no, nyheter og kommunens facebookside

Tips og råd

• Hold deg oppdatert om utviklingen av været og den hydrologiske situasjonen. Følg med på værprognoser og værradar, samt oppdateringer og hjelpemidler på varsom.no