Saksbehandler - Forvaltningsenheten, helse og omsorg.

Skrevet av Anne Grethe Solvik. Sist endret . i kategorien Ledige stillinger || Helse og velferd

fjellgt 8Vår medarbeider har søkt permisjon i 1 år og derfor er det ledig
Saksbehandler, forvaltningsenheten
100 % vikariat
ID: 17/270

Søknadsfrist: 24.03.17

Forvaltningsenheten i Helse og omsorg har ansvaret for alt av søknader, saksbehandling og tildeling av kommunale tjenester som er hjemlet i Helse- og omsorgs- tjenesteloven. I tillegg har vi tildeling av omsorgsboliger og kommunale dagtilbud.

Arbeidsoppgaver:

• Saksbehandling og tildeling av tjenester som omfattes av lov om Helse- og omsorgstjenester med hovedvekt på tjenester innen hjemmebasert omsorg, sykehjem, omsorgs-  boliger med heldøgns bemanning og dagtilbud.
  • Kartlegging, hjemmebesøk og samarbeidsmøter er en del av saksbehandlingen.
  • Tverrfaglig samarbeid internt i kommunen, med helseforetak og med andre kommuner.

Krav til kvalifikasjoner:

• 3 årig helse og sosialfaglig høyskole, fortrinnsvis sykepleier
  • Politiattest må fremlegges.

Ønskede kvalifikasjoner

• Erfaring fra offentlig forvaltning.
  • Kjennskap til helse- og omsorgstjenesteloven og tilhørende forskrifter.
  • Erfaring fra kommunal tjenesteyting innen helse og omsorgssektoren.

Andre egenskaper

• Evne til å arbeide selvstendig og strukturert.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Anne Grøtteland på te.l:   48 19 15 18

Det ansettes på vanlige kommunale vilkår med lønn etter gjeldende tariffer / avtaler
Den som ansettes må være villig til å gjennomføre tuberkulosekontroll der det kreves i henhold til §3-1 i forskriftene.

Flekkefjord kommune oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke stillingen uavhengig av kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentlige selv om søker har bedt om å bli unntatt offentlighet. Flekkefjord kommune tar kontakt med søker dersom ikke ønsket imøtekommes.

Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske.  Søknadsskjema finner du her https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131   eller under stilling ledig www.flekkefjord.kommune.no
Dersom det ikke er mulig å benytte elektronisk søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

Søknadsfrist : 24.03.17