Ledig fast stilling som Miljøterapeut

Skrevet av Anne Grethe Solvik. Sist endret . i kategorien Ledige stillinger || Helse og velferd

fjellgt 8Enhet for Integrering, Rehabilitering og Psykisk helse har ledig
Miljøterapeut
100 % fast stilling i avdeling for Psykisk helse og Rus, døgntilbud.
Langvakter i turnus dag / kveld med arbeid hver 3. helg.
ID: 17/1397
Tiltredelse: Så raskt som mulig
Frist: 13.12.17

Enhet for Integrering, Rehabilitering og Psykisk helse inngår som en tjeneste under Helse og Velferd, og har ca. 65 ansatte og 406 brukere. Tjenesten gir et individuelt og helhetlig tilbud til personer med behov for habilitering og rehabilitering, til enslige mindreårige flyktninger og til personer med utfordringer innen psykisk helse og rusfeltet.

Miljøterapeuten ansettes i Enhet for integrering, rehabilitering og psykisk helse og må være forberedt på å jobbe på tvers i enheten selv om hovedarbeidsforholdet vil være tilknyttet en spesifikk bolig / avdeling.

Kvalifikasjonskrav:

• 3-årig relevant høgskoleutdanning.
  • Politiattest må fremlegges før tiltredelse
  • Dokumentert gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig.
  • Beherske data som arbeidsverktøy
  • Førerkort KL B
  • Erfaring innen tjenesteområdet / miljøarbeid

Vi søker etter personlige egenskaper som:

• Gode samarbeidsevner, kunne jobbe godt i team
  • Fleksibel
  • Interesse og motivasjon til å jobbe med mennesker som har behov for oppfølging i hverdagen.
  • Kunne jobbe etter kommunens motto: Ærlig, redelig og nyskapende.
  • Selvstendig
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Menn oppfordres til å søke

Forespørsel om stillingene kan rettes til: Avdelingsleder Marianne Johansen tlf.  468 10 116
eller enhetsleder Elisabeth Urstad tlf. 900 72 893.

Det ansettes på vanlige kommunale vilkår med lønn etter gjeldende tariffer / avtaler
Den som ansettes må være villig til å gjennomføre tuberkulosekontroll/MRSA der det kreves i henhold til §3-1 i forskriftene.

Flekkefjord kommune oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke stillingen uavhengig av kjønn, alder, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentlige selv om søker har bedt om å bli unntatt offentlighet. Flekkefjord kommune tar kontakt med søker dersom ikke ønsket imøtekommes.

Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske.  Søknadsskjema finner du her https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131   eller under stilling ledig www.flekkefjord.kommune.no
Dersom det ikke er mulig å benytte elektronisk søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

Søknadsfrist :13.12.17