Helsefagarbeider - Enhet for hjemmetjenester

Skrevet av Anne Grethe Solvik. Sist endret . i kategorien Ledige stillinger || Helse og velferd

fjellgt 8Helsefagarbeider
80 % fast stilling p.t. i hjemmesykepleien
Turnus m/arbeid 5 av 12 helger.
ID: 17/1476
Tiltredelse snarest etter avtale

Frist:  27.12.17

Hjemmesykepleien trenger din kompetanse. Hos oss gjør vi hverandre gode ved å dele erfaringer og kompetanse.  Det vil være mange utfordringer og varierende oppdrag, som må løses selvstendig og i team.

Målet er at brukerne skal få bo i eget hjem så lenge som mulig, også ved alvorlig sykdom.

Hjemmesykepleien har ca 30 årsverk fordelt på ca 45 fast ansatte sykepleiere og helsefagarbeidere.

Krav til stillingen:

• Autorisert helsefagarbeider, hjelpepleier eller omsorgsarbeider
  • Gode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig
  • Søker må ha sertifikat til bil med manuelt gir
  • Må kunne jobbe selvstendig, være fleksibel og motivert.
  • Politiattest må fremlegges før tiltredelse
  • Beherske data som arbeidsverktøy

Ved ansettelse i stillingene ser vi etter en person som kan leve opp til våre verdier:

Redelig – Engasjert – Nyskapende

Vi vil legge vekt på personlig egnethet, samt evne til å:

• Takle utfordringer og finne gode løsninger.
  • Samarbeide
  • Se helheten
  • Ha en åpen kommunikasjon
  • Lytte

Vi kan tilby:

• En jobb der du møter utfordringer i et hektisk men flott arbeidsmiljø
  • Nye og fine administrasjonslokaler
  • Dyktige ledere og kolleger

Har du spørsmål ang. stillingen ta kontakt med Hilde M Steinberg 970 83 556 eller
Elin Loga 908 52 418.

Det ansettes på vanlige kommunale vilkår med lønn etter gjeldende tariffer / avtaler.

Flekkefjord kommune oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke stillingen uavhengig av kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentlige selv om søker har bedt om å bli unntatt offentlighet. Flekkefjord kommune tar kontakt med søker dersom ikke ønsket imøtekommes.

Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske.  Søknadsskjema finner du her https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131   eller under stilling ledig www.flekkefjord.kommune.no
Dersom det ikke er mulig å benytte elektronisk søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

Søknadsfrist :  27.12.17