Sommerjobb innen Helse og velferd 2017

Skrevet av Anne Grethe Solvik. Sist endret . i kategorien Sommerjobb

Flekkefjord kommune, helse og velferd søker etter ferievikarer til:

Tjørsvågheimen sykehjem, Hjemmebaserte tjenester, Tjenester for funksjonshemmede, Tjeneste for mindreårige flyktninger og Psykiske helsetjenester i perioden uke 25 t.o.m. uke 32.
Søkere må dokumentere norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig.

ID 16/1629

Søknadsfrist 01.04.16

Vi trenger:

• Sykepleiere / Vernepleiere / andre m/3.årig helse og sos. Faglig eller ped. utdanning,
  • Helsefagarbeidere og assistenter.
  • Studenter innen helse og sosial
  • Legestudenter

Tjørsvågheimen

• har små enheter med 8-12 beboere
  • Kjøkken
  • Vaskeri
  • Renhold

Hjemmebasert omsorgstjeneste

• Sundeheimen
  • Hjemmesykepleie m/nattpatrulje
  • Hjemmehjelpsordning
  • Hidra omsorgssenter
  • Hjemmetjenesten Hidra
  • Dagsenter for demente

Tjenester for funksjonshemmede / Psykisk helsetjeneste/Tjeneste for mindreårige flyktninger:

• Omsorg for utviklingshemmede
  • Barne- og ungdomsavlastning
  • Avlastningsbolig for voksne funksjonshemmede.
  • Bokollektiv for psykisk syke
  • Boffellesskap for mindreårige flyktninger

Lønn:

Sykepleie og vernepleie stud.

Årslønn pr 01.05.16

1. studie år           302.000,-

2. studieår            321.400,-

3. studieår            360.000,-

Videregående Helse og sosial
VK 1 - elever    kr 287.100,-
VK 2 - elever    kr 302.000,-

For øvrig:

• Kommunen har bil til disposisjon for sommervikarer i hjemmesykepleien. Søkere må ha sertifikat.
  • Vikarer i hjemmehjelpstjenesten må disponere egen bil, godtgjør etter gjeldende satser.
  • De fleste avd. har turnusordning.
  • Søker må være 18 år
  • Det må nå fremlegges politiattest på alle tjenesteområder
  • Vi ønsker at du skal arbeide lengst mulig og minimum 4 uker i ferieperioden.
  • Det er viktig at ønsker iht fridager/perioder er gjennomtenkt før du søker eller at dette event. avtales før du takker ja til å være ferievikar.  Det er et problem for kommunen at vikarer trekker seg eller krever spesielle friperioder atter at turnusen er satt opp.

Søknad:

Skriv da gjerne en prioritering hvor du ønsker å jobbe og perioden du kan jobbe.  Vi vil da prøve å oppfylle ditt ønske så langt det lar seg gjøre.
Søknader som ikke er skrevet på skandinavisk språk vil ikke bli tatt i betraktning

Det ansettes på vanlige kommunale vilkår med lønn etter gjeldende tariffer / avtaler
Den som ansettes må være villig til å gjennomføre tuberkulosekontroll der det kreves i henhold til §3-1 i forskriftene.

Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske.  Søknadsskjema finner du her https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131   eller under stilling ledig www.flekkefjord.kommune.no
Dersom det ikke er mulig å benytte elektronisk søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

Søknadsfrist: 01.04.17