Smaabyen Flekkefjord SA

Skrevet av Ellen F. Sist endret . i kategorien Smaabyen Flekkefjord - Vilje til vekst

SmaabyenEtter seks år som et samarbeidsprosjekt mellom Vest-Agder fylkeskommune, Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Flekkefjord kommune og det private næringsliv, ble Smaabyen Flekkefjord SA stiftet som et eget samvirkeselskap ved årsskiftet 2015-2016.

Selskapet har i dag ca 140 medlemsbedrifter, innenfor alle bransjer, i Flekkefjord. I tillegg er Flekkefjord kommune en vesentlig bidragsyter til selskapet. Organisasjonens formål er å gjøre Flekkefjord til en enda mer attraktiv by for både innbyggere, besøkende og næringsliv. Gjennom felles målrettet arbeid med reiselivs-, steds- og næringsutvikling skal Smaabyen Flekkefjord SA bidra til en fortsatt positiv utvikling for kommunen. Se www.flekkefjord.no for mer info om hva vi jobber med.