Hopp til her

Mangler 40 bøssebærere – kan du hjelpe?

«Vi mangler fortsatt 40 bøssebærere til TV-aksjonen» informerer Marie Glendrange på vegne av aksjonskomiteen i Flekkefjord kommune. Selv om aksjonen er rett rundt hjørnet mener hun det skal gå bra å få tak i nok bøssebærere, men hun håper at frivillige vi melde seg så fort som mulig.

TV-aksjonen 2019

Avbildet (f.v.): Marie Glendrange (aksjonskomiteen), Kirsten Mauland (Fekkefjord kommune), Dag Ivar Staurseth (Flekkefjord kommune) og Bernhard Nilsen (Flekkefjord kommune).

Årets viktigste søndagstur

TV-aksjonen går av stabelen den 20. oktober, og bøssebærere må kunne avse omtrent 2 timer i løpet av ettermiddagen. De som kan tenke seg å være bøssebærere registrerer seg enkelt på blimed.no. Alle som har lyst kan bli med, men de under 18 år må gå sammen med en ansvarlig voksen.

Aksjonskomiteens arbeid

Aksjonskomiteen i Flekkefjord kommune består i år av lærling Marie Glendrange og ordfører Jan Sigbjørnsen. De startet arbeidet med å organisere og mobilisere bøssebærere for godt over en måned siden.

«Det er mye som må på plass, men det vanskeligste og viktigste er jo å få tak i nok bøssebærere. Heldigvis har vi mange enkeltpersoner, lag og foreninger som stiller år etter år.» forteller Marie. Videre ønsker hun å takke alle som stiller opp som bøssebærere, «Dere gjør en viktig jobb».

Marie forteller også at det eneste som gjenstår er å få tak i flere bøssebærere, deretter forbereder aksjonskomiteen bøssene før TV-aksjonen går av stabelen.

«Så håper vi jo at folk er klare til å ta imot bøssebærerne våre den 20. oktober» avslutter Marie.

I år er det hennes tur

Inntektene fra årets aksjon går til CARE som jobber for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare område. TV-aksjonen og CARE har som mål å gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

sommer (01.05 - 30.09) kl. 09-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 09-15.30