Velkommen til frivillig- og frisklivssentralen

Skrevet av Thor Eric Vågen Jægtnes. Sist endret . i kategorien Frivillig og frisklivsentral

Om

Bilde av Marianne Hafte og Silje Dunseth GiljeNå har Flekkefjord kommune kommet i mål med planene om ny frisklivs sentral og frivillig sentral. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Flekkefjord kommune og folkehelse koordinator Silje Dunseth Gilje samt leder av Flekkefjord frivillig sentral Marianne Hafte. Begge disse sentralene er flyttet sammen inn i nye trivelige lokaler i Elvegaten 16 ved siden av Helsehuset/Nav.

Dette skal være et lavterskeltilbud til innbyggerne i Flekkefjord kommune der man kan stikke innom til en kopp kaffe og en prat enten med andre besøkende eller med de som jobber her. Man kan få informasjon om det meste som har med helse og organisasjoner å gjøre, og det de ansatte ikke kan svare på, finner de ut for deg. Det er også flere aktiviteter her.

Det er også en Internett cafe og senior surf her, så de som vil finne informasjon på Internett, men ikke har egen pc eller kunnskaper kan gjøre dette også her. Vi håper også snart å få til dataundervisning her, mer informasjon om dette kommer senere.

Åpningstidene til frisklivs- og frivillig sentralen er: mandag til fredag (onsdag stengt) kl. 09-15

Se en oversikt over aktivitetstilbud i Flekkefjord kommune på frivilligsentralen sin egen hjemmeside