Om Flekkefjord Bibliotek

Sist endret . i kategorien Bibliotek

Flekkefjord bibliotek består av hovedbiblioteket i Kirkegaten 56 og våre tre filialer Bakke, Hidra og Gyland. Velkommen!

pdfUtlånsreglement - flekkefjord bibliotek.
pdfSatser på tapt eller skadet materiell.

Direktesøk i vår katalog og mulighet for å logge deg inn i "Mappa mi" - trykk på ikonet under her:
 Ramme bibliotek11

På biblioteket finner du et rikt utvalg av fag- og skjønnlitteratur, bøker for barn, ungdom og voksne. Vi tilbyr lydbøker, språkkurs, musikk cd'er, tidsskrifter og noe litteratur på engelsk. Vi har DVD-filmer for barn og voksne. På biblioteket kan du også benytte internett. Hovedbiblioteket i Flekkefjord har ofte besøk av grupper fra skole eller barnehage. Ta kontakt, så ordner vi en avtale.

Bøker og annet vi ikke har selv kan nesten alltid bestilles fra andre bibliotek. Vi hjelper gjerne med det.    Du får beskjed når det du ønsker kan hentes hos oss. Du kan også selv via nettet bestille materiell via Norgeslån og velge hentested Flekkefjord bibliotek.

Alle lån på biblioteket er gratis, men overskrides lånetiden, krever vi et gebyr. Alle som låner er også erstatningspliktig dersom noe kommer til skade eller mistes. Vi viser til eget lånereglement (se over) for nærmere detaljer.