Hopp til her

Informasjon om redusert kapasitet på enhet for byggesak

Som presentert for formannskapet den 28. februar 2019 er det stor arbeidsmengde, kombinert med redusert kapasitet på enheten. Byggesak har for tiden kun én saksbehandler. Selv om det jobbes godt på tvers medfører dette en begrensning for deg som kunde.

Det er nylig lyst ut to stillinger på enheten. Frem til stillingene er besatt vil du som kunde dessverre oppleve økt svartid på henvendelser og lengre saksbehandlingstid. Det vil ikke være kapasitet for direkte kontakt, generell veiledning og telefoner uten avtale.

Fokus for enheten er behandling av innkomne søknader, samt dialog med bransjen. Vi foretar løpende prioritering av saker og vil så langt som mulig jobbe for å imøtekomme deg.

Komplette søknader behandles raskere enn mangelfulle. Vi anbefaler deg med byggeplaner om å undersøke vår nettside www.flekkefjord.kommune.no og offentlige nettsteder som www.dibk.no. Her finnes mye god og lettfattelig informasjon om regelverket, ulike byggetiltak, kart, reguleringsplaner m.m. Be gjerne om bistand fra de profesjonelle foretak i kommunen.

FLEKKEFJORD KOMMUNE
Samfunn & Teknikk