Hopp til her

Dette skjer når du ringer Flekkefjord kommune

Hva har skjedd?

Hvis du ringer Flekkefjord kommune får du nå noen valgmuligheter. Det legges nå opp til at man selv kan lose seg igjennom til rett avdeling. Alle avdelinger og personer er ikke lagt inn som valg, men du vil få mulighet til å snakke med noen dersom valgene ikke passer. Det er lagt ut en stor del telefonnummer på kommunens hjemmeside og vi ønsker at innbyggerne henvender seg dit først. På hjemmesiden kan man få svar på mye av det man lurer på og kan finne de fleste skjema i elektronisk variant her

Hvorfor skjer dette?

Administrasjonen (Utvikling og virksomhetsstøtte) har vært gjennom en omorganisering, dette medfører at rådhuset ikke har betjent skranke og telefon før kl 09.00. Andre avdelinger har gjerne betjent fra kl 07:00 og 08:00. Ulik åpningstid har også ført til at de fire hovedområdene i kommunen har egne sentralbord. Årsaken til at administrasjonen på rådhuset skal ha redusert betjeningstid av telefon og skranke er at avdelingen samlet skal benytte tiden til å drive med felles utviklingsprosjekter og avdelingssamlinger som det til nå har vært vanskelig å gjennomføre samlet.

Dagens sentralbord setter svært mange telefoner videre. Samtidig har vi opplevd en sterk nedgang i antall innringere og økt bruk av hjemmeside. For noen år siden var det 250-300  telefoner per dag til sentralbordet. Nå er det under 100, om lag 1/3 av disse skal til Rådhuset som i dag betjener sentralbordet.

Ordningen skal evalureres vinter 2019.

visuell visning

Det vil komme en visuell fremvisning av tastevalgene her.

sommer (01.05 - 30.09) kl. 09-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 09-15.30