Skriftstørrelse

Ordfører Jan Sigbjørnsen

Ordfører Jan SigbjørnsenOrdfører i Flekkefjord kommune er Jan Sigbjørnsen fra partiet Høyre. 

Mobil: 90 86 40 98
E-postDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Som ordfører i Flekkefjord er jeg opptatt av å sette den enkelte innbygger i sentrum. Flekkefjord kommune er til for innbyggerne og næringslivet, og mitt mål er at alle møter med kommunen skal være en positiv opplevelse.

Som ordfører vil jeg være åpen og tilgjengelig og du er velkommen til å ta kontakt med meg.
Husk epost, brevpost og annen skriftlig korrespondanse vil bli behandlet i samsvar med Lov om offentlighet i forvaltningen. Dermed må du regne med at innholdet i meldingen din vil kunne bli offentlig tilgjengelig.

En av mine viktigste oppgaver blir å løfte Flekkefjord opp og fram. Kommunen skal legge til rette for at hele Flekkefjord kommunen forblir en attraktiv plass å bo, arbeide og drive med fritidssysler. Vi har en unik natur fra kyst til heielandskap, det må vi vite å verdsette.

Vi har mange kvaliteter å by på og de ulike årstidene setter sitt preg på livet i kommunen hver på sin måte. Sommeren er utvilsomt den årstiden da aktiviteten er størst. Båttrafikken forbi mitt kontorvindu mot elva sier sitt om hva vi flekkefjæringer setter pris på.
Utenom livet på fjorden «livner det i lunder» og småbyen yrer av liv så snart gradestokken og sola stiger oppover. Småby festivalen, konserter på fiskebrygga hver fredag, Laksefestival, Fjellparkfestival, Skalldyrtreff med mye mer, er med på å skape liv i denne sørlandsperla som kommunen er.
Vi skal være med å legge til rette for at kommunen blir en opplevelse for så vel innbyggerne som for turistene

For å følge det politiske livet i Flekkefjord er du selvsagt velkommen til å være tilhører på våre møter i bystyret, formannskapet eller de ulike utvalgene.

Jeg er født og oppvokst i Flekkefjord og har vært med i det politiske livet og satt i bystyret siden 1999. Ved siden av politikken har jeg arbeidet med regnskap og personal hos Aeron AS fra 1996 fram til jeg ble valgt som ordfører i oktober 2011. Fra jeg var ferdig med utdannelsen i 1981 og frem til 1995 arbeidet jeg i familiebedriften T.B.Sigbjørnsen som slakter, pølsemaker og ekspeditør. Jeg er gift og har en sønn som er født i 1989.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så er du velkommen til å ta kontakt!

  • Last updated on .

Adresse

Post- og besøksadresse:
Kirkegaten 50, 4400 Flekkefjord

Åpningstider mandag - fredag:
sommer (01.05 - 30.09) kl. 09-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 09-15.30

Kommunenummer: 1004
Organisasjonsnummer: 964 967 369
Kontonummer: 2801.44.37497

Kontakt oss

Telefontid: kl. 09.00 - 15.00
Sentralbord: 38 32 80 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner

Om nettstedet

Følg oss

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me