• Hjem

Midlertidig stilling som operatør i HÅR

HÅR er et interkommunalt renovasjonsselskap for kommunene Hægebostad og Åseral. Vi er organisert som et IKS, har eget styre og representantskapet er vårt øverste organ. Selskapet eies av kommunene Hægebostad og Åseral med 50 % eierandeler. Vi har administrasjonen på Torsland i Åseral kommune, og har her avfallsmottak og omlastningsstasjon for avfall fra eierkommunene. I Hægebostad kommune har vi en større miljøstasjon på Skeie som skal betjene abonnentene i dette området.

HÅR setter i gang en prøveordning og har i den forbindelse behov for en ekstra operatør i 50 til 70% stilling frem til 01.08.2019. Prosenten kan bli justerte etter behov og etter avtale med den som blir ansatt. Stillingen kan bli fast.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene er varierte, og vil blant annet bestå i å kunne kjøre de forskjellige maskinene og kjøretøyene som HÅR bruker i renoveringsarbeidet.

Kvalifikasjoner:

Vi søker en engasjert og miljøbevisst person som har:

• Førerkort klassa BE og C.
  • Maskinførerbevis.

Erfaring fra renovasjonsbransjen er ønskelig.

Vi ønsker en medarbeider som:
  • Kan jobbe selvstendig
  • Har engasjement og holdninger som bidrar på en positiv måte i arbeidsmiljøet
  • Er fleksibel, og innstilt på å ta på seg de arbeidsoppgaver som han/hun blir bedt om
  • Er serviceinnstilt og ryddig
  • Takler omstillinger og har god evne til å samarbeide og kommunisere
  • Finner praktiske løsninger og er systematisk.
  • Har ei positiv innstilling.

Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:
  • ei interessant stilling
  • lønn etter avtale
  • god pensjonsordning
Kontaktperson:

Spørsmål om stillinga kan rettes til daglig leder Ove Haugland tlf. 91889192/38283250.

Søknad

Søknad og CV til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist 24.09.2018