• Hjem

Hukommelseteam

Formål

Et tilbud til personer med varierende grad av hukommelsesproblemer. Vi tilbyr hjemmebesøk med kartlegging og utredning i samarbeid med fastlegen.

Hva får du?

• Å få en demensdiagnose tidlig gir pasienten, pårørende og hjelpeapparatet en realistisk mulighet for å iverksette nødvendige tiltak til rett tid.
  • Vi samarbeider med Forvaltningsavdelingen, fastleger og annet helsepersonell i kommunen.
  • Teamet gir informasjon om tjenester og veiledning til pasienter og deres pårørende.
  • Brosjyre:

Pårørendeskole