• Hjem

Psykologtjenester

Tjenesten har til formål å forebygge psykiske vansker og psykososiale problemer ved å gi avgrenset behandling, samt veiledning til foreldre og til andre kommunale tjenester som arbeider med barn og unge.

Krav til søker

• Alle kan henvende seg til psykologtjenesten, både ungdom og foreldre som ønsker samtaler og veiledning. For barn under 16 år vil oppfølging forutsette samtykke fra foreldrene.
  • Fagpersoner og samarbeidspartnere som ønsker konsultasjon og veiledning kan også ta kontakt.
  • Man kan ta kontakt via lege eller helsesøster, ringe oss direkte eller fylle ut en henvisning og sende denne.
  • Hvis du tar kontakt via e-post, må du huske ikke sende personopplysninger.

Hva koster det?

• Psykologtjenestene er gratis.

Målsetting for tjenesten er å gi våre målgrupper

• tidlig hjelp til foreldre når de er bekymret for barnets fungering eller situasjon
  • hjelp til avklaring ved bekymring for egen psykisk helse og fungering
  • identifisering og behandling av lettere psykiske vansker