• Hjem

Avfalls- og gjenbruksstasjon

Logo Maren.asMaren AS  har ansvaret for den kommunale avfallsbehandlingen i regionen.

Maren AS er i hovedsak lokalisert ved Brennevinsmyra miljøpark, 6 km utenfor Mandal, hvor vi også har administrasjon og behandlingsanlegg.
I tillegg har selskapet fire betjente gjennvinningstasjoner fordelt på en i hver kommune. Her kan du levere avfall utover ordinært husholdingsavfall. Som privatperson kan du levere gjennvinnbart sortert avfall gratis.

Maren AS eies av kommunene Audnedal, Lindesnes, Mandal og Marnardal og har ansvaret for den kommunale og konkurranseutsatte avfallsbehandlingen i regionen.

Du finner mer informasjon om Maren, tømmeplaner, slamtømming, returpunkt og åpningstider på maren.no