• Hjem

Frisklivssentralen

Frisklivssentralen er en kommunal, forebyggende helsetjeneste. Vi tilbyr støtte og veiledning til deg som ønsker å endre livsstil.

Hva får du?

lokal informasjon

For hvem?

• For deg som ønsker å endre livsstil.
  • For deg som har, eller står i fare for å utvikle livsstilsrelatert sykdom. Eksempler på livsstilsrelatert sykdom er: overvekt (BMI opptil 40), før og etter fedmeoperasjon, hjerte-karsykdommer, diabetes type 2, mild angst og/eller depresjon, kols grad 1-2.
  • For deg som kommer fra rehabiliteringsopphold med livsstilsrelaterte plager eller sykdommer.
  • For deg mellom 18 og 67 år som er bosatt i kommunen.

Hva koster det?

• Tilbudet er gratis, med unntak av en egenandel på kursene.