• Hjem

Næringsutvikling og alternativ drift i landbruket

Informasjon til nye bønder

Er du ny som bonde eller tenker du å bli det?

• Informasjon til nye bønder

Forretningsmodell til ide- og oppstartsfase

I oppstartsfasen ved etablering av en ny virksomhet kan det være hjelpsomt å sortere tanker og ideer.

Her kan du lese mer om:

• Forretningsmodell til ide- og oppstartsfasen

Inn på tunet

Inn på Tunet er tilrettelagte og kvalitetssikrede velferdstjenester på gardsbruk. Tilbudet skal gi mestring, utvikling og trivsel. Aktiviteten i tjenestetilbudet er knyttet opp til gården, livet og arbeidet der.

• Inn på tunet

Grønt reiseliv

Landbruk og reiseliv møtes i det som blir kalt “grønt reiseliv”. Turister søker ekte og annerledes natur- og kulturopplevelser, og markedet for slike unike opplevelser vokser. Både nordmenn på tur i eget land og utlendinger som er på besøk eller ferie, sier "ja takk" til spennende reiselivsprodukter av høy kvalitet.

her kan du lese mer om:

• Grønt reiseliv