Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyhetsarkiv

23 smittetilfeller i juledagene

Tjuetre personer har testet positivt på koronavirus så langt i jula, dermed har vi en økende smittetrend mot årets slutt. Av disse er fem bekreftet omikron-smittet. 

Covid

21. desember kl. 21.00: Oppdatering Sunde skole

Vi har mottatt informasjon om at en elev på 5. trinn har testet positivt på en hurtigtest. Ut ifra de opplysningene som foreligger, er smittekilden trolig utenfor skolen. Eleven vurderes heller ikke å ha vært smittebærende på skolen, og det er derfor ikke behov for testing og smittesporing. Kommunens kriseledelse støtter seg på FHI sine anbefalinger og elevene kan komme på skolen i morgen. Aktuelle foresatte er informert pr SMS.

Skole korona

20. desember: Positiv test ved Sunde skole

I forbindelse med at en ansatt ved Sunde skole har testet positivt på hurtigtest i dag, har kriseledelsen i Flekkefjord kommune hatt møte. Den ansatte har ikke vært på jobb mandag. Anbefalingen fra kriseledelsen er at de som ønsker og har mulighet til det, holder elevene i de to berørte klassene hjemme de siste skoledagene før jul. Det vil bli gitt et ordinært skoletilbud for de elevene som møter på skolen.

Smitte i skolen