Bakgrunn

Vil du være med på dugnaden er det fint hvis du registrerer deg som bøssebærer på www.blimed.no og velger hvor du kan tenke deg å gå. Kanskje får du med deg flere? Vi trenger bøssebærere både i sentrum og i distriktene.

TV-aksjonen begynner kl. 15.00 i Flekkefjord Sparebank søndag 24. oktober. En kjempestor takk til Flekkefjord Sparebank som stiller opp ekstra!

Frivilligsentralen i Flekkefjord sender i disse dager også ut info til lag og foreninger i Flekkefjord med oppfordring om å bli med på dugnaden.

Hvert 3. sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Med årets TV-aksjon skal vi nå ut til 3 millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger. Sammen skal vi gi jenter muligheten til å velge sin egen fremtid og vie seg til livet.

Innbyggerspleis

I forbindelse med årets TV aksjon er det opprettet en innbyggerspleis for Flekkefjord for de som ønsker å støtte TV-aksjonen digitalt:
www.spleis.no/project/185767

Næringsspleis

I forbindelse med årets TV aksjon er det opprettet en næringslivsspleis for Flekkefjord for de som ønsker å støtte TV-aksjonen digitalt.
www.spleis.no/project/185509

Her kan butikker, firma og bedrifter promotere seg selv med egen logo.