Slik registrer du deg

  1. Ring oss på telefon: 96095666. Telefonen besvares mellom kl. 8.30 og 15.30, mandag til fredag i perioden 11. januar til 22. januar. 
  2. Svar på spørsmålene du blir stilt.
  3. Du er nå registrert og vil få innkalling når din vaksine er klar.

Du skal kun registrere deg en gang. Registreringen er kun åpen for de som er født fra og med 1936 til og med 1955. Det er fortsatt uklart når innbyggere under 65 år som ikke er i risikogruppe kan vaksineres, men vi kommer med informasjon når det er bestemt.

De over 85 år blir kontaktet og trenger ikke ringe. Personer som bor på Tjørsvågheimen, Sundeheimen eller Hidra omsorgssenter får vaksinen der og trenger heller ikke ta kontakt.

Dersom du ikke vil ta vaksinen ønsker vi også beskjed om dette.

Ikke vent for lenge

- Slik situasjonen er nå får vi 30-50 vaksiner i uken, men dette endrer seg raskt etter hvert som flere vaksiner blir godkjent. Det er viktig at vi fortest mulig får oversikt over de som ønsker vaksinen slik at ingen blir forbigått eller at det blir unødvendige pauser i vaksineringen, opplyser vaksinasjonskoordinator Ann Kathrin Berge. 

Siste frist for å registrere seg for vaksine er 22. januar.

Håper så mange som mulig vil ta vaksinen

- Denne vaksinen har vi ventet lenge på. Den gir oss håp om en hverdag uten meteren, kohorter, usikkerhet, savn etter de vi er glad i og litervis med håndsprit. Vi håper derfor så mange som mulig vil ta i mot vaksinen når de får tilbudet, sier ordfører Torbjørn Klungland.

Informasjonsbrev i posten

Alle i aldersgruppen 65-84 år med adresse i Flekkefjord får denne uken brev fra oss med informasjon om hva de skal gjøre dersom de ønsker vaksinen.

Dersom du ikke har adresse i Flekkefjord, men oppholder deg i kommunen, må du fortsatt ta kontakt.