Timebestilling

Bestill time her

  • Du bestiller time via linken over.
  • Du får bekreftelse på bestilt time på SMS.

Det er ønskelig at flest mulig bestiller time selv digitalt, men dersom du ikke har bankId kan du ringe vaksinetelefonen (468 46 771) mandag til fredag mellom kl 8-15.

4. dose/oppfriskingsdose

Nå kan alle over 18 år få 4.dose her i Flekkefjord. FHI vurderer at gruppen 18-64 år uten underliggende risiko for alvorlig sykdom ikke inkluderes som en av målgruppene for ny oppfriskningsdose, men det åpnes for at de som selv ønsker det, kan ta en ny dose. Bruk timebestillingen på denne siden eller ring vaksinetelefonen på 468 46 771 mellom 8-15. 

Oppfriskningsdose anbefales personer i aldersgruppen 18-64 år med underliggende risiko for alvorlig sykdomsforløp, og også for gravide, og ungdom i aldersgruppen 12-17 med alvorlig grunnsykdom. 

Hvor skjer vaksineringen?

Vaksineringen foregår i gymsalen på Trellebakken.

Andre dose til 12-17 åringer

12-17 åringer kan nå få sin andre dose. Dette gjøres ved at foresatte bestiller time digitalt på vegne av barna. 

Det kreves samtykke av begge foresatte for hver vaksine. Vi ber derfor om at skjemaet fylles ut og tas med når barnet skal vaksineres. Her er samtykkeskjema.

Vaksinetilbud til 5-11 åringer

Er dette noe du/dere ønsker ber vi foreldrene tar kontakt på e-post vaksine@flekkefjord.kommune.no eller tlf. 46846771. 

Det kreves samtykke av begge foresatte for hver vaksine. Vi ber derfor om at skjemaet fylles ut og tas med når barnet skal vaksineres. Her er samtykkeskjema.

Hva skal jeg gjøre om jeg har fastlege i en annen kommune enn Flekkefjord?

Har du fastlege i en annen kommune men er folkeregistrert i Flekkefjord, kan du bestille time i Flekkefjord. 

Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan komme til avtalt time?

Er du syk og derfor ikke kan komme til avtalt time må du gi beskjed til kommunen via e-post: vaksine@flekkefjord.kommune.no eller tlf. 46846771. 

Skal jeg vaksinere meg hvis jeg allerede har hatt korona?

Det anbefales at vaksinen gis tidligst 3 måneder etter at man er frisk av covid-19.

Du kan lese mer her.

Hvor finner jeg mer informasjon?

Er der spørsmål du ikke finner svar på i denne artikkelen, eller på www.helsenorge.no  eller www.fhi.no, kan du ta kontakt med vaksinetelefonen på: 46 84 67 71. 

 

Opplever du bivirkninger etter å ha blitt vaksinert?

Typiske bivirkninger er smerte på injeksjonsstedet, trøtthet, hodepine, muskelsmerter, frysninger, leddsmerter og feber. Bivirkninger oppstår 1-3 dager etter vaksinasjon og er kortvarige. 

Ved akutt sykdom eller mistanke om alvorlige bivirkninger kontakt fastlege, legevakt 116117 eller ring ambulanse 113. Medisinske spørsmål skal drøftes med din fastlege.