Timebestilling

Bestill time her

  • Du bestiller time via linken over.
  • Du får bekreftelse på bestilt time på SMS.

Det er ønskelig at flest mulig bestiller time selv digitalt, men det er mulig å ringe teststasjonen tlf 476 55 672 for å for å få hjelp til dette.

Vaksineringen fremover

69 % av de over 18 år som ønsket en tredje dose har nå fått det. Dette i tillegg til at mange har hatt korona gjør at vi trapper ned vaksineringen, men det er fortsatt et tilbud til de som ønsker det.

Vaksineringen vil fremover foregå en gang i måneden (4. mai og 1. juni). Vaksineringen foregår på helsestasjonen i Elvegaten 14.

Andre dose til 12-15 åringer

12-15 åringer kan nå få sin andre dose. Dette gjøres ved at foresatte bestiller time digitalt på vegne av barna. Vaksineringen vil foregå i gymssalen på Trellebakken.

Det kreves samtykke av begge foresatte for hver vaksine. Vi ber derfor om at skjemaet fylles ut og tas med når barnet skal vaksineres. Her er samtykkeskjema.

Vaksinetilbud til 5-11 åringer

Er dette noe du/dere ønsker ber vi foreldrene tar kontakt på e-post vaksine@flekkefjord.kommune.no eller tlf. 46846771. 

Det kreves samtykke av begge foresatte for hver vaksine. Vi ber derfor om at skjemaet fylles ut og tas med når barnet skal vaksineres. Her er samtykkeskjema.

Hvor skjer vaksineringen?

Vaksineringen foregår på helsestasjonen i Elvegaten 14 (3. etg).

Hva skal jeg gjøre om jeg har fastlege i en annen kommune enn Flekkefjord?

  • Har du fastlege i en annen kommune men er folkeregistrert i Flekkefjord, kan du bestille time i Flekkefjord når det åpnes for din prioriteringsgruppe. Hvis du mener du skulle vært i en annen prioriteringsgruppe må du ta kontakt med legen og be dem kontakte kommunen.
  • Alle over 75 år skal nå ha fått tilbud om vaksine. Om du er i denne aldersgruppen og ikke har fått tilbud om vaksine, må du ta kontakt med kommunen.

Må jeg følge smittevernsregler når jeg er fullvaksinert?

Ja. Vaksine gir ingen garanti mot korona eller mot å kunne spre smitte videre. Derfor må også vaksinerte følge de smittevernrådene som gjelder og teste seg dersom man får symptomer som kan passe med korona.

De få som får korona til tross for at de er vaksinert eller har gjennomgått sykdommen, vil som oftest få et mildt forløp eller ikke ha symptomer.

Les mer om råd og regler for deg som er vaksinert eller har gjennomgått covid-19 her.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan komme til avtalt time?

Er du syk og derfor ikke kan komme til avtalt time må du gi beskjed til kommunen via e-post: vaksine@flekkefjord.kommune.no eller tlf. 46846771. 

Skal jeg vaksinere meg hvis jeg allerede har hatt korona?

Det anbefales at vaksinen gis tidligst 3 måneder etter at man er frisk av covid-19.

Du kan lese mer her.

Opplever du bivirkninger etter å ha blitt vaksinert?

Typiske bivirkninger er smerte på injeksjonsstedet, trøtthet, hodepine, muskelsmerter, frysninger, leddsmerter og feber. Bivirkninger oppstår 1-3 dager etter vaksinasjon og er kortvarige. 

Ved akutt sykdom eller mistanke om alvorlige bivirkninger kontakt fastlege, legevakt 116117 eller ring ambulanse 113. Medisinske spørsmål skal drøftes med din fastlege.

Hvor finner jeg mer informasjon?

Følg med på vår hjemmeside. Vi legger ut informasjon fortløpende.

Er der spørsmål du ikke finner svar på i denne artikkelen, eller på www.helsenorge.no  eller www.fhi.no, kan du ta kontakt med vaksinetelefonen på: 46 84 67 71.