Fastlegehjemmel m/mulighet for fastlønn

ID: 18/986

Den utlyste hjemmelen er ved Lundsen legesenter, og har en pasientliste på ca. 900. Betingelsene for overtagelsen av praksisen må avtales med nåværende praksis­innehaver i samsvar med sentrale avtaler. Hjemmelen er i dag under utprøving med fastlønn. Avhengig av erfaringene fra utprøvingen og søkers interesse vil dette kunne videreføres. De som tilsettes plikter å delta i kommunens legevaktsordning. Den interkommunale legevakten er samlokalisert med akuttmottaket på SSHF Flekkefjord, og betjener i dag ca. 25 000 innbyggere i kommunene Lund, Kvinesdal, Lyngdal, Hægebostad og Flekkefjord.

For mer informasjon om stillingen kan Kommuneoverlege Marianne Omland kontaktes på tlf.: 977 31 084. Informasjon knyttet Lundsen legesenter kan fås ved henvendelse til fastlege Olav R. Hanssen, tlf.: 91387591. Mer informasjon om legesenteret finner du her http://www.lundsenlegesenter.no/

• Norsk autorisasjon som lege
  • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
  • Gode dataferdigheter
  • Godkjent politiattest må kunne fremlegges ved ansettelse

Søkernes motivasjon, kompetanse, erfaring og personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Hvordan søke

Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske. Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske.Søknadsskjema finner du her: https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131. Dersom det ikke er mulig å benytte elektronisk søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

Søknadsfrist: 30.09.18