Driftsoperatør VA - Teknisk drift Trøngsla

ID: 18/1222

100 % fast stilling

Stillingen er organisert under kommunens avdeling for Teknisk drift som forvalter, drifter og vedlikeholder kommunens tekniske anlegg, herunder vei- og VA- anlegg, bygninger, eiendomsmasse og idrettsanlegg.

Vi ønsker oss en person med evne og vilje til faglig og personlig utvikling, som kan jobbe selvstendig og i team med varierte arbeidsoppgaver. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Søker må påregne å gjennomføre Norsk Vanns driftsoperatørkurs innenfor vann og avløp.

Arbeidsoppgaver:

• Drift og vedlikehold av kommunens VA anlegg, fortrinnsvis vannbehandlingsanlegg og distribusjonsnett.
  • Deltakelse i beredskapsvakt innenfor ansvarsområdet til teknisk drift må påregnes.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

• Vi søker en fagarbeider med fagbrev som rørlegger men annet relevant fagbrev kan bli vurdert
  • Relevante kurs, setifikater og kompetanse vil bli vektlagt
  • Gode samarbeidsevner
  • Fleksibel
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Evne til å jobbe både selvstendig og i team
  • Den som ansettes må inneha minimum førerkort klasse B

Vi tilbyr

Pensjonsordning og boliglånsordning gjennom Flekkefjord kommunale pensjonskasse, samt ulykkes- og gruppelivsforsikring.

HVORDAN SØKE

Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske. Flekkefjord kommune ønsker å motta alle søknader elektroniske.Søknadsskjema finner du her: https://e-skjema.no/Flekkefjord/artikkel.aspx?MId1=2313&AId=2131. Dersom det ikke er mulig å benytte elektronisk søknadsskjema, kan søknad med CV sendes til Flekkefjord kommune, Kirkegt. 50, 4400 Flekkefjord.

Søknadsfrist : 12.10.18