Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lokal informasjon

Besøk på sykehjem eller omsorgsboliger

For å skjerme beboere mot smitte av koronavirus, innfører vi besøksbegrensning ved Tjørsvågheimen, Sundeheimen, Hidra omsorgssenter og andre omsorgsboliger i kommunen. Besøksbegrensningen gjelder fra og med 12. mars 2020.

 

Velkommen tilbake på skolen!

I løpet av denne uka åpner alle barneskolene og ungdomsskolen dørene for elevene igjen etter flere uker med hjemmeskole. 1.-4. klasse fikk komme tilbake på skolen 27. april. 

 
Canva - Person\'s Wearing White and Black Low-top Sneakers

Smittevern ved uteservering

Sola skinner og mange mange har lyst til å kose seg på kafe eller restaurant. Det er innafor, men vi må alle huske at nasjonale retningslinjer for smittevern gjelder her også.

I Flekkefjord kommune kan serveringssteder holde åpent i tråd med det nasjonale vedtaket. For de serveringsstedene som også har skjenkebevilling, er det tillatt å skjenke alkohol.

Canva - Cafe Chairs and Tables Outdoors

Gjenåpning av barnehager og skoler

Regjeringen har besluttet å gjenåpne barnehager fra 20. april og senest 27. april, og 1.- 4. trinn i skolen og SFO fra 27. april.  

Canva - Little boy playing in the sand (1)

Anbefalinger for sosial omgang

Flekkefjord kommune ber alle innbyggere begrense sosial aktivitet og unngå sosiale møteplasser. Barn, ungdom og voksne bør ikke møtes hvis det ikke er nødvendig. Dette kan oppleves som frihetsberøvelse, men i solidaritet med dem som ikke bør smittes, ber vi alle innbyggere om å begrense sosiale møteplasser.

To små barn som leker med treleker på hvitt gulv.
1 | 2