Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
25. mai 2021 kl. 12:42

Koronavirus

Her har vi samlet aktuell informasjon om koronavirus, vaksinasjon og våre tiltak.

Bestill koronatest    Bestill time til vaksinering    Vaksineringsstatus    Nyhetsoversikt

Klikk her

Nye smittetilfeller første helg i juni

En av personene var tidligere registrert i Flekkefjord, men har flyttet. Den andre personen er folkeregistrert i Flekkefjord men oppholder seg i en annen kommune.

Covid

Andre trinn i gjenåpningen skjer 27. mai

Regjeringen går 27. mai over til andre trinn i gjenåpningsplanen. Her får du full oversikt over lokale endringer, nasjonale anbefalinger og regler.

Nye tiltak[1]

Digital vaksinebooking

Fra og med neste uke (nr. 21) tar vi i bruk en digital løsning hvor innbyggerne selv kan booke time når det er deres tur for vaksinering.

Vaksinasjonskoordinatoren viser frem løsningen!

Oppdaterte smittevernråd for ramadan

Helsemyndighetene ønsker en trygg og god ramadan til alle muslimer. Dessverre kan vi heller ikke i år feire ramadan på samme måte som til vanlig. Her er de viktigste smittevernrådene som gjelder for høytiden fra og med 16. april.

ramadan

Status 04.05.21

Vi har ingen bekreftet smittet i Flekkefjord kommune pr. 04.05.21.

Korona

Nå starter første trinn i gjenåpningsplanen

Etter råd fra Helsedirektoratet og FHI gjennomfører regjeringen det første trinnet i gjenåpningsplanen fra midnatt, natt til fredag 16. april.

Flekkefjord kommune har ingen lokale tiltak. Du kan dermed trygt følge de nasjonale anbefalingene og reglene listet opp under.

Nye tiltak[1]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8