Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
8. november:

Informasjon om korona og kommunens tiltak

Nyheter

Hjem til jul? Råd til studenter

Studenter tar snart juleferie og mange vender nesen hjemover til Flekkefjord, da er det viktig å ta noen forhåndsregler for å hindre smittespredning.  

Hjem til jul

20. november: Ikke lokale anbefalinger fra neste uke

I forbindelse med smitteutbrudd i regionen innførte kriseledelsen i Flekkefjord flere lokale anbefalinger. Fra mandag av opphører disse, men de nasjonale retningslinjene gjelder fortsatt.  

Avstand

15.november: Lokale anbefalinger

Kriseledelsen i Flekkefjord har følgende anbefalinger som gjelder fra mandag 16. november til og med søndag 22. november.

Covid

Falsk positiv test på Tjørsvågheimen

Koronatesten på beboeren fra Tjørsvågheimen som kommunen ble varslet om i går, var en falsk positiv. Det betyr at prøvesvaret om at en person var smittet, ikke var korrekt. Dette har kommuneoverlegen fått bekreftet i dag. 

 
1-0

8. november: Positiv test på Tjørsvågheimen

En beboer ved korttidsavdelingen D2 på Tjørsvågheimen sykehjem har testet positiv for koronavirus. Kommuneoverlegen ble varslet søndag kveld. Alle beboere på avdelingen og aktuelle ansatte testes. 

 
1-0

6. november: Anbefaler redusert sosial kontakt

Selv om Flekkefjord kommune for øyeblikket ikke har nye bekreftede smittetilfeller, må innbyggere være forberedt på at vi kan få økt smitte også her.  

Kriseledelsen Flekkefjord

30. oktober: Ta vare på hverandre

Det er ingen nye smittetilfeller i Flekkefjord. 

De siste tre dagene har nærmere 250 personer blitt testet. Alle prøvesvarene så langt har vært negative.  Vi vil i løpet av helgen få flere prøvesvar. Dersom det er noe nytt å informere om, så vil vi gå ut med det. 

Korona
1 | 2 | 3 | 4 | 5