Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
5. januar:

Informasjon om koronavirus, vaksinasjon og våre tiltak

Uke 4: Vaksinering av personer over 85 år

Denne uken starter vi med å vaksinere personer over 85 år som bor hjemme. Er du over 85 år og har meldt din interesse? Da ringer vi deg så snart det er din tur.

Vaksinering[1]

Tillater alkoholservering

Flekkefjord kommune følger de nasjonale retningslinjene og dermed blir alkoholservering i forbindelse med matservering tillatt igjen. Endringen trer i kraft fra midnatt natt til fredag 22. januar.

Covid

Reise til Norge? Her registrerer du deg

For bedre smittekontroll skal alle som reiser til Norge fra røde land registrere seg før de krysser grensen. Dette gjelder også norske statsborgere.

Information in English below.

reise

Er du over 65 år og ønsker koronavaksine? Ring oss!

- Flekkefjord kommune ber alle i aldersgruppen 65-84 år som ønsker koronavaksine om å registrere seg snarest. Det gjøres enkelt over telefon og danner grunnlaget for listene vi bruker når vi kaller inn til vaksinasjon de neste ukene, opplyser vaksinasjonkoordinator Ann Kathrin Berge.

Illustrasjonsbilde.

Råd for nyttårsfeiringen

I annerledesåret 2020 kan vi ikke feiere nyttår helt som vi pleier. Her finner du råd og regler for både korona og fyrverkeri.

nyttår (1)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7