Teknisk forvaltning | Flekkefjord

Poststed:
Flekkefjord

Byggesak:
Byggesaksavdelingen i Flekkefjord kommune behandler søknader om bygging, deling og utslipp. For å komme i kontakt med Byggesak kan du ringe oss på tirsdager, onsdager og torsdager mellom klokken 09.00 – 14.00 for å snakke med en saksbehandler. Kontakt Servicetorget på 38 32 80 00.
Timebestilling: Lurer du fortsatt på noe selv etter å ha lest Ofte stile spørsmål til byggesøk, da er du velkommen til å bestille time hos oss til eller ved henvendelse til Servicetorget på 38 32 80 00. Fagansvarlig for byggesaksbehandlingen er Anne-Kathrine Abrahamsen.

Oppmåling:
Utfører oppmålingsforretninger, grensejusteringer og andre saker etter matrikkelloven, og saker etter eierseksjonsloven. Tjenesten har ansvar for forvaltning og drift av kommunens kartverk, eiendomskart, eiendomsregisteret Matrikkelen og annen geografisk informasjon. Fagansvarlig for oppmålingstjenesten er Jan Ivar Skregelid.

Plan:
Arealplanlegger Johannes Sverre Birkeland og reguleringsarkitekt Petter Rappe behandler reguleringsplaner fra private, utarbeider noen kommunale planer og arbeider med arealdelene av kommunedelplanene og kystsoneplanen.

Landbruk:
Behandler saker og veileder innenfor fagområdene landbruk og skogbruk, og utfører saksbehandling etter konsesjonsloven, jordloven, odelsloven, forpaktningsloven, skogbruksloven, lov om motorferdsel i utmark og vassdrag og annet. Avdelingen formidler tilskudd til ulike landbruksformål og forvalter vilt og fisk, kulturlandskaps, bygdeutviklingsmidler, jegerprøven, jaktvald og kalking av vann og vassdrag. Viktige ansvar er også skjærgårdsparken, Flekkefjord landskapsvernområde og Sørnorsk kystnatur.

Fagansvarlig for landbruk er Sverre Thele som er jordbrukssjef. Trond Konstali er skogbrukssjef.

Miljø:
Tips om forurensning og forsøpling mottas med takk, og vi respekterer ønsker om anonymitet. På miljøkommune.no finner du alle lover og forskrifter som angår miljø. Flekkefjord har vært miljøfyrtårnkommune siden 2009, og sertifiserer bedrifter og institusjoner i hele Lister regionen og i Lund kommune. Flekkefjord Rådhus er nå blitt miljøfyrtårnsertifisert. Sverre Hjelleset er miljøvernleder og miljøfyrtårnsertifisør.

Teknisk forvaltning arbeider med arealplanlegging, byggesaksbehandling, oppmåling, landbruk, skogbruk og miljø. Avdelingen har 17 ansatte.

sommer (01.05 - 30.09) kl. 08-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 08-15.30