Leder:

Konsmogarden 6
Konsmo
E-post:
Last ned informasjonen som: vCard

Diverse informasjon

Diverse informasjon:

Rådmannen er øverste administrative leder i kommunen og skal påse at de saker som legges fram for de folkevalgte organer er forsvarlig utredet og at vedtak blir iverksatt. Rådmann i Audnedal kommune er Kjell Olav Hæåk.

Rådmannen har møte- og talerett i alle politiske utvalg med unntak av kontrollutvalget, personlig eller ved en av sine underordnede. Kommunestyret har gitt rådmannen fullmakt til å treffe vedtak i en rekke saker som ikke er av prinsipiell betydning. For å gjennomføre arbeidsoppgavene videredelegerer rådmannen sine fullmakter til andre ansatte i administrasjonen.

Under visjonen "Audnedal-framover" er rådmannen pådriver for at Audnedal kommunene skal utvikle seg kontinuerlig for å yte gode tjenester og forvalte myndigheten i tråd med vedtatt politikk.

Rådmannens ledergruppe
Rådmannens ledergruppe består av:
* Kommunalleder for helse, sosial og omsorg, Tom Reidar Valand
* Kommunalleder for oppvekst og kompetanse, Even Schau
* Kommunalleder for økonomi, HMS, personal, teknisk og service, Kristine Valborgland