Informasjon om den nye gang- og sykkelbru i Flekkefjord

I forbindelse med en betydelig byutvikling, blant annet med flott nytt kultursenter, i sentrum av Flekkefjord er det besluttet midler til utførelse av en lenge planlagt gang- og sykkelbroytterst i Elva. Broen som vil binde sammen bydelene blir et sentralt element i urbaniseringen av bykjernen i Flekkefjord.

Prosjektleder fra kommunen er Ove Frøytlog. For spørsmål ta kontakt med Ove på tlf.: 90 17 57 04, eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.