Bredbåndsutbygging i Flekkefjord

Det er søkt om statsstøtte til utbygging av bredbåndsnett i begge Agder fylkene. I Flekkefjord er det søkt om støtte til Hidra, Andabeløy og Abelnes. Se her for kart av området.

Aktører som allerede har eller har planer om utbygging av nestegenerasjons bredbånd (med nedlastingshastigheter på minst 30 Mbit/s) i området vist i linken over, vennligst meld ifra til:

Kjell Pedersen-Rise, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 01.10.2018

Hentet fra https://www.austagderfk.no/nyhetsarkiv/2018/bredbandsutbygging/