Informasjon vedr. opprydding i forurensede sjøsedimenter

Utstyret som skal benyttes ved utlegging av masse er nå kommet på plass i Tjørsvågstrand.

Lekteren Ren Havn fra Boston AS holder på med klargjøring av utstyr. Dette er en lekter som skal gjennomføre utlegging av masse og sugemudring. Det første som skal skje er å legge ut den store fyllingen som skal fungere som fundament for spuntveggen for strandkantdeponiet.

Entreprenøren starter med å legge ut et lag med skjellsand i hele det arealet som fyllingen dekker. Oppstart for dette er planlagt til mandag 10. september.

Neste trinn vil være å legge ut fyllingsmassene som kommer fra Eramet Norway i Kvinesdal. Planlagt oppstart for dette er mandag 17 september.

Lekteren Ren Havn