Gå inn på appen Bibliofil eller på vår hjemmeside https://www.flekkefjordkultursenter.no/bibliotek/. Bruk ditt nasjonale lånekort og pinkode til å logge deg inn. Nå kan du søke og reservere bøker. Du kan også sende ønsker på mail til biblioteket@flekkefjord.kommune.no

Ta kontakt dersom du trenger å få tilsendt ny pinkode. Telefonen er betjent tirsdager og fredager mellom kl 10 og 14. Hentetid for Take away-biblioteket: Tirsdag og fredag kl 11-14 (Påskeuka kun tirsdagen).
 

Du bestiller, vi klargjør bøkene og sender SMS når bøkene er klare for henting. Det er dessverre ikke mulig å fjernlåne bøker fra andre bibliotek i denne perioden. Det er kun bøker og annet materiale som er fysisk inne som kan bestilles.

Benytt hovedinngangen til Spira. Ring oss når du er utenfor, se oppslag på døra. Vi låner ut til deg, putter bøkene i en pose og setter den på hentehylle utenfor inngangen når du kommer.

Bøker som du allerede har lånt, eller kommer til å låne, beholder du hjemme inntil videre. Dette for å unngå smittefaren mest mulig. Bøker vil ikke bli purret i denne perioden.

Take away-biblioteket vil fortsette inntil vi åpner igjen forutsatt at vi har betjening til å bemanne tjenesten. Følg oss gjerne på Facebook.