TJENESTEBESKRIVELSENE ER UNDER OPPDATERING.
Ta kontakt hvis du ikke finner det du trenger - vi hjelper deg gjerne!

Helsestasjonen

Skrevet av Arne R Skage. Sist endret . i kategorien Helsestasjonen

Om

Helsestasjonen i Flekkefjord holder til i Helsehuset i Elvegaten 14. Helsestasjonenes arbeid er delt inn i  arbeidsområder som svangerskapsomsorg, sped- og småbarnskontroller/vaksinasjoner, skolehelsetjeneste, asylhelsetjeneste, familiesenter og miljørettet helsevern og smittevern.

Virksomhetens formål er å fremme psykisk og fysisk helse, gode sosiale og miljømessige forhold, og å forebygge sykdommer og skader. Skolehelsetjenesten har helsesøstre på skolene i kommunen, og lege som er tilknyttet tjenesten.

Enhetsleder for helsestasjonen er Tone Lende.

Våre viktigste samarbeidspartnere er foreldrene, men vi samarbeider også med lege, kommunefysioterapeut, barnehager og skoler, PPT-kontor, barnevern, NAV, barne- og ungdomspsykiatrien og spesialisthelsetjenesten.

Les mer om de ulike arbeidsområdene nedenfor:

Fra 1.11.2016 får alle jenter født etter 1991 tilbud om gratis HPV-vaksine, gjennom helsestasjonen. Du kan lese mer om dette HER