Jobbe i barnehage?

I perioder vil det være behov for ringevikarer og kortere vikariater i kommunens barnehager. Ønsker du å være tilgjengelig for vikaroppdrag anbefaler vi at du tar direkte kontakt med den aktuelle barnehagen.

"Å jobbe i barnehage handler om å legge grunnlaget for noe som skal vare hele livet – nemlig en god og trygg barndom. Det er et stort og meningsfullt ansvar og innebærer en hverdag der du får brukt deg selv og dine evner på å veilede barn på en positiv måte." (Sitat fra kampanjen: Verdens fineste stilling ledig!)

Vår visjon for de kommunale barnehagene

Kommunen ønsker at de kommunale barnehagene skal fremstå som rause, kompetente og engasjerte. Vi skal være synlige. Dette skaper trivsel og trygghet blant både barn, foreldre og personalet.