Økonomiråd-telefonen (NAV)

Ring 800GJELD – Økonomirådstelefonen i NAV. Her får du enkle råd og hjelp til selvhjelp.

Hvorfor og hvordan

• Det er viktig å ta tak i økonomiske problem så raskt som mulig, før de blir for store.
  • Økonomirådstelefonen kan hjelpe deg å finne en løsning.
  • Rådgiverne driver ikke med saksbehandling, men gir deg enkle råd om hva du selv kan gjøre for å løse situasjonen.
  • Dersom du har økonomiske problem av mer kompleks art og treng mer hjelp, loser rådgiverne deg til rett instans.
  • Det er gratis å ringe fra fasttelefon.
  • Ringer du fra mobiltelefon kan vi ringe deg tilbake dersom du ønsker det.
  • Du trenger ikke si hvem du er for å få snakke med oss.