Psykososialt kriseteam i Flekkefjord

MÅLGRUPPE

• Berørte og pårørende i Flekkefjord kommune

FORMÅL

Vi ivaretar enkeltpersoner og grupper ved:

• alvorlige ulykker
  • kriser
  • katastrofer
  • selvmord
  • brå død
  • drap

HVEM UTFØRER TJENESTEN

Kriseteamet er et samarbeid mellom Den Norske Kirke, legetjenesten/legevakt, politi og kommunen, og er en del av kommunens psykososiale virksomhet.

KONTAKT

Ved hendelser der nødetatene kommer først kontakter de kommunen ved rådmann, som igjen kontakter kommunens kriseteam. Ved alvorlige kriser i familien som plutselige dødsfall, selvmord o.l kontaktes Flekkefjord legevakt som tar kontakt med kriseteam.

MER INFORMASJON

www.krisepsykologi.no