Frivillighetserklæring

Formål med erklæringen

Frivillighetserklæringen representerer Flekkefjord kommunes frivillighetspolitikk og inneholder grunnleggende prinsipper og overordnede målsettinger for kommunens samspill med frivillig sektor.

Målet med erklæringen er å gi et fundament for et forutsigbart og konstruktivt samspill mellom partene.

Frivillighetserklæringen skal bidra til mer forutsigbarhet og langsiktighet i samspillet mellom kommunen og frivillig sektor

Kommunen har valgt å dele frivillighetsmeldingen inn i tre deler:

1. Prinsipper for samspillet
  2. Rammer for samspillet