Spillemidler

Her finner du informasjon om, og skjemaer for Kulturdepartementets tilskuddsordninger til anlegg for idrett og fysisk aktivitet, til kulturarenaer, og til løypetiltak i fjellet og overnattingshytter. Du kan også søke etter anlegg i registeret, og hente ut data.

Søknad for spillemidler finner du her.

Lenke: https://www.anleggsregisteret.no/

saksbehandling og frister

Fra og med søknadsrunden for 2018, så innføres det nye frister i Flekkefjord kommune for innlevering av søknad om spillemidler.

• August - Kunngjøring/ varsel til lag og foreninger om søknadsfrist spillemidler for påfølgende år.
  • 1. oktober -  Søknadsfrist for lag og foreninger, komplett søknad med budsjett.
  • Desember - Behandling i Utvalg for helse, kultur og oppvekst.