Utleie av storsal for lag og foreninger - Spira

Utleie av storsal (Spira) til lag og foreninger i forbindelse med arrangementer

• Alle lag og foreninger i Flekkefjord kommune som er registrert i Brønnøysundregisteret, og er frivillige lag/foreninger, har mulighet til å leie storsalen til en spesialpris. Prisen er sammensatt av:·
    a) leie av lokalet
    b) leie av utstyr etter behov (lys/lyd, rigg osv.)
    c) leie av tekniker(teknikere lyd/lys).
    a) og b) selges uavhengig av arrangementets varighet. Leie av tekniker betales per time. En time koster 450,- per tekniker (2018).

• I 2018 koster storsalen 3150,- i leie. Hvis det selges billetter, får Spira 10% provisjon. Lys og lydteknikk prissettes etter leietakers behov.

• En generalprøve følger med i prisen dersom prøven legges utenom andre planlagte aktiviteter (fortrinnsvis før 17.30). Dersom det er behov for lyd eller lys under generalprøven dekkes dette av leietaker.