Etablererhjelp i Flekkefjord?

Vi hjelper deg med å finne lokaler, arealer og aktuelle partnere og knytter deg opp mot virkemiddelapparatet. Flekkefjord kommune samarbeider med Lister Nyskaping og jobber aktivt opp mot offentlige støtteapparater for å hjelpe nyetableringer og bedrifter med utvidelsesplaner. Flekkefjord kommune eier næringstomter og har et eget næringsfond.
Med beliggenhet midt i en region med 30.000 innbyggere innenfor 30 minutters kjøring og 250.000 innen 90 minutters kjøring, har du tilgang til et stort marked, både med tanke på potensielle kunder og rekruttering av kompetanse.
I landets region med den høyeste årlige gjennomsnittstemperaturen, lang kystlinje, mange sandstrender, samt et godt utbygd kultur og arrangementsliv, kan du tilby dine ansatte gode utsikter i dobbel forstand.

DETTE ER NOE AV DET VI KAN TILBY DEG:

• Den største marine næringsklynge mellom Egersund og svenskegrensen.
• Nærhet til marked, kompetanse og arbeidskraft!
• Midt mellom Stavanger og Kristiansand (90 minutter begge veier).
• Moderne næringsarealer inntil E39.
• Egen havn med anløp av container- og ro-ro skip til Europa.
• Rask og effektiv kommunal behandlingstid.
• “5 minutters byen” -korte avstander til de fleste funksjoner.
• Nærhet til kraftindustrien.
• Sterke og svært variert industrielle fagmiljøer innen en rekke industrielle fagfelt.
• Et rikt kulturliv i en urban småby med sterke bokvaliteter.

ETABLERING OG UTVIKLINGSHJELP

Flekkefjord kommune har en næringssjef som er behjelpelig med råd og veiledning for både eksisterende bedrifter og nyetablerere og bidrar med tilrettelegging og salg av næringsarealer samt kontakt med virkemiddelapparatet. I tillegg bidrar vår samarbeidspartner Smaabyen Flekkefjord, som har tung kompetanse innen reiseliv, handel og sentrumsarrangementer. Vår regionale næringshage, Lister Nyskaping, hjelper sine målbedrifter med kompetanse innen bedriftsutvikling, finansiering og andre sentrale fagfelt for eksisterende bedrifter.

sommer (01.05 - 30.09) kl. 08-15.00
vinter (01.10 - 30.04) kl. 08-15.30