Eiendomskart over Flekkefjord kommune

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL VÅR KARTLØSNING

Hvordan finne en eiendom?

• I feltet "Søk etter adresse, sted eller eiendom" skriver du inn adressen, stedsnavnet eller gårds- og bruksnummeret om du har dette.
  • Trykk enter
  • Det kommer opp forslag på adresser osv - klikk på aktuell eiendom for å få eiendommen vist i kart
  • Aktuell eiendom er nå markert i kartet med en pin

Hvordan finne detaljer om størrelse på eiendom, kommuneplan eller reguleringsplan?

• Etter å ha søkt opp riktig eiendom, fått markert den i kartet - vil det på høyre side vises en informasjonsboks.
  • Ved å klikke på de forskjellige valgene i denne boksen, vil du finne svar eller lenker til mer detaljer.

Hvordan få vist reguleringsplan, kommuneplan osv i kartet?

• For å få vist en reguleringsplan i kartet, må den funksjonen slås på.
  • Dette gjør du ved å klikke på feltet med kommunevåpen.
  • Det kommer opp en ny meny, klikk på Arealplan, deretter på igangsatt planarbeid, reguleringsplan, kommunedelplan eller kommuneplan.
  • Plankartet skal nå vises.
  • For detaljer om plan for en aktuell eiendom, følg punktene i "Hvordan finne en eiendom?"

Flyfoto, historisk foto

• Flyfoto finner du ved å klikke på "hamburger-menyen" øverst til venstre.
  • Historisk foto finner du ved å følge punktene under "Hvordan få vist reguleringsplan...."

Vil du laste ned Kommunekart-appen til din telefon?

Google-play

Appstore