Kjøp og salg av eiendom

Kommunen opplever oftere henvendelser fra potensielle kjøpere av eiendommer i Flekkefjord. De fleste ønsker å vite hvordan man kan utnytte eiendommen som ligger ute for salg i fremtiden. Det kan være bygging, omregulering, m.v. Vi ønsker med dette å meddele at kommunen kun veileder gjeldende eiere vedrørende planer på egen eiendom. Kommunen veileder ikke generelt eller gir forhåndsuttalelser som ledd i en prosess med kjøp og salg av eiendommer. Dette er en tjeneste vi ikke tilbyr. Eventuelt fremtidig potensiale i eiendommen må drøftes med ansvarlig megler.