Prisliste havn

Avgiftsregulativ og vederlagssatser i Flekkefjord havnedistrikt

Avgiftene oppkreves i det fastsatte avgiftsområdet som omfatter hele Flekkefjords havområde. Når havneavgiftene og vederlagene er en del av en økonomisk pakke som tilbys havnens brukere, kan havnesjefen dispensere fra regulativet. Havnesjefen
kan også inngå avtaler om leie av båtplass eller kaiarealer dersom det kommer forespørsler som ikke er omfattet av havneregulativet.

AVTALE MELLOM FLEKKEFJORD HAVNEVESEN OG FARTØY SOM ANLØPER FLEKKEFJORD HAVNEVESENS ANLEGG

Eier av, eller agent for, et fartøy som anløper Flekkefjord havnevesens anlegg og gjør bruk av en eller flere tjenester spesifisert i dette regulativ, har samtidig akseptert
alle priser og betingelser nedfelt i regulativet for tjenestene, så lenge intet annet er avtalt på forhånd.

Tabellen under viser avgifter innen havn:
TjenestePrisEnhet
 Kaivederlag fritidsbåter - Fiskerihavna Kirkehavn  kr 500,00  mnd
 Verven og Grønnes  Gratis
 Eschebrygga  Opphold etter avtale
 Tollbodbrygga/Elva/Rådhusbrygga - første døgn  Gratis
 Tollbodbrygga/Elva/Rådhusbrygga - opphold etter første døgn  Kr 50,00  døgn
 Tollbodbrygga/Elva/Rådhusbrygga - opphod for båter over 50 fot  Avtales særskilt
 Kaivederlag turister  kr 50,00  døgn
 Strøm turister  kr 50,00  døgn