Vannmåler

Alle bygninger som skal knyttes til kommunens ledningsnett må innstallere vannmåler. Abonnentene betaler abonnementsgebyr samt forbruksgebyr etter målt vannforbruk og pris pr. m³.

Slik leser du av vannmåleren

• Du kan enkelt registrere din vannmålerstand her. Vannmåleravøesning for 2017 er nå stengt. Lenken vil bli aktiv igjen i løpet av desember 2018.
  • Du må ha avtalepunkt, målepunktID og målerstanden tilgjengelig - husk at du ikke skal ha med de røde tallene/tallene bak komma.

Hvis du har problemer med å registrere målerstanden på nett, er det mulig å ringe 800 68 055 og gjøre følgende:

1. Tast inn avtalenummer, avslutt med #-tast
2. Tast inn målepunktID, avslutt med #-tast