Soneparkering - beboere og ansatte

Alle typer avtaleparkering, som f.eks. sonekort og næringskort må nå kjøpes digitalt. I tillegg er det også mulig å betale for parkering på bobilcamp digitalt.

Her kan du kjøpe avtaleparkering, eller betale for overnatting på bobilcampen.

Soneparkering

Store deler av parkeringen i Flekkefjord sentrum er regulert til soneparkering, med unntak av plasser skiltet med automatbetaling. I enkelte tilfeller er plasser både regulert til sone og automat, det er derfor viktig å følge med på skilting. Det er kun de som enten bor (inkl. fritidsbolig) eller jobber i sonen som har anledning til å kjøpe sonekort. Du kan lese vilkår i parkeringsløsningen vår.

I kartutsnittet kan du se området med sonepakrkering. Det finnes også vanlige p-plasser innenfor sonen, besøkende kan blant annet bruke Tollbodplassen, parkeringskjeller, Amfi eller korttidsplasser i byen.

Næringskort

Håndtverkere har annledning til å kjøpe næringskort som tillater parkering på alle offentlige p-plasser og soneplasser i kommunen. Det må gjøres i parkeringsløsningen, les vilkår før kjøp.

Kontaktinformasjon:

Parkeringstjenesten