Utvalg for samfunns vedtak har behandlet saken i møte 08.03.22 sak 13/22:

Vedtak

Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 12-14, vedtas mindre reguleringsendringer i Detaljregulering for Øvreid 11 (planId:420720704), gnr. 103, bnr. 415 m.fl., med slike endringer i sluttbehandlingen;

  • Vannarealet innenfor grønt-/badeområde f_GB endes til friluftsområde (SOSI-kode 6700). Ny planbestemmelse Friluftsområde i sjø og vassdrag, med slik ordlyd; Det tillates etablert badeplattform, stupebrett og andre installasjoner i samsvar med reguleringsformålet.
  • Nytt punktum under planbestemmelse § 11, med slik ordlyd; Felles kjøreveg f_SKV være åpen for allmenn ferdsel med forbindelse til tradisjonell stiforbindelse til Midtreina. 

Plandokumentene oppdateres i tråd med planvedtaket.

 

Etter at vedtaket om planendring i US ble gjort, har administrasjonen oppdaget en feil med byggegrensen innenfor tomt nr. 3 i reguleringsplanen. Administrasjonen har fattet delegert vedtak om små endringer i endret reguleringsplan for Øvreid 11. Vedtaket sendes ut sammen med planendringen med samme klageadgang og frist for klage som for planendringen.

Eventuelle klager

I henhold til pbl § 12-14, jfr. 12-12 er grunneiere og andre varslet ved dette brevet og planvedtaket blir kunngjort på kommunens hjemmeside.

Fristen for å klage på vedtaket er etter forvaltningsloven § 29 satt til 22.04.22 (3 uker fra den dagen vedtaket er kunngjort).