Klikk på «Kart» øverst på hjemmesiden vår

Mange av henvendelsen vi får dreier seg om ulike byggeprosjekter og byggeplaner. 

Vi vil tipse om kart-tjenesten kommunekart.com. Det er et bra sted å starte når du har planer om å bygge. Du kommer dit ved å klikke på «Kart» øverst på hjemmesiden vår (eller du kan skrive inn adressen kommunekart.com/klient/Flekkefjord).

Derfra kan du klikke deg inn på eiendommen/området du har planer for, eller du kan taste inn adressen i feltet øverst på siden.

Bildet viser hvor du klikker for å komme til kommunekartene fra hjemmesiden vår.

Hva kan du bruke kommunekartene til?

  • Du får opp hvilke bestemmelser som gjelder for eiendommen/området , noe som gjør søknadsprosessen og byggeprosessen enklere.
  • Du kan sjekke om det foreligger en reguleringsplan for eiendommen/området, eller hvilket arealformål som gjelder i kommunedelplanens arealdel.
  • Du får tilgang til de ulike bestemmelsene ved å finne eiendommen, klikke på «Reguleringsplaner» og deretter på «Planregister». Derfra overføres du til arealplaner.no som har reguleringsbestemmelsene og plankartet klar for den aktuelle eiendommen/området.

Bildet viser hvor du klikker for å finne reguleringsbestemmelser og plankart for eiendommen/området hvor du planlegger bygging